لاغری

  • ۰
  • ۰

اگر وزن مادر قبل از باردار شدن بیشتر از حد طبیعی باشد یا در هنگام بارداری بیش از حد توصیه شده وزن اضافه کند باعث چاق  شدن احتمال بروز مشکلات پزشکی مرتبط با بارداری افزایش پیدا می‌کند.

شواهد نشان می دهد که اضافه وزن با تاثیر بر روی هورمون‌ها می‌تواند سبب ناباروری شود. به طوری که نمایه توده بدنی (BMI) بین 20 تا 25 شانس باردار شدن را افزایش می دهد.

در برخی مطالعات مشاهده شده با هر مقدار افزایش BMI به بالاتر از 29 شانس بارداری 4 درصد کاهش می‌یابد. همچنین میانگین مدت زمان انتظار برای باردار شدن در زنان با وزن مناسب 3 ماه است. در حالی که در زنان مبتلا به اضافه وزن این میزان تا 8 ماه به تاخیر می‌افتد.

خطرات ناشی از اضافه وزن فقط به مادر محدود نمی‌شود. تحقیقات نشان داده کودکان متولد شده از مادران چاق بیشتر احتمال دارد که در آینده به اضافه وزن مبتلا شوند. همچنین خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و برخی سرطان‌ها در این کودکان بیشتر است.

در دوران بارداری پیروی از یک رژیم غذایی متعادل و متنوع به تامین نیازهای تغذیه‌ای مادر و جنین کمک می‌کند. یکی از مهم‌ترین تغییراتی که باید در این دوران در رژیم غذایی مادر اعمال شود افزایش کالری دریافتی است.

زنان باردار باید در سه ماهه دوم و سوم بارداری حدود 300 کیلوکالری انرژی دریافتی روزانه خود را افزایش دهند. در اغلب افراد نیاز به انرژی در سه ماهه اول افزایش پیدا نمی‌کند.

  • ۹۸/۰۴/۰۷
  • حمید علوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی